Le Manatu: RCTC, RCA, ma paaga e faia ni gaioiga e faʻaitiitia ai kasa kasa i le Aso o le Lalolagi ma tua atu

O le Aso o le Lalolagi o se aso o faʻamanatuga, gaioiga, ma mafaufauga. RCTC ma paaga lala sooupu o loʻo fesoasoani i lo tatou paneta e ala i le tuʻuina atu ma le faʻamalosia o fofo gafataulimaina i felauaiga ma fanua faʻasao. O le auala lenei e auai ai:

Ave femalagaiga lautele po'o rideshare. Na fiafia le RCTC e auai atu i isi ofisa femalaga'i i le atunu'u atoa i le una'ia o aveta'avale ina ia tu'u a latou ta'avale i paka ae fa'ata'ita'i femalagaiga lautele. O nei tau sili na ofoina atu i le lotoifale i le Aso o le Lalolagi:

  • Metrolink tu'u fua i le aso atoa i nofoaafi uma Metrolink ma Arrow.
  • Vaitafe Transit Agency ofoina totogi fua i luga o auala tumau uma ma GoMicro pasi.
  • Femalagaa'i ole la ofo atu ni ti'eti'e fua i la latou faiga fa'amautu ia Aperila.
  • le Korona Cruiser e maua fua pasese e le gata i le Aso o le Lalolagi, ae faapea foi i le faaiuga o Setema.
  • Beaumont Transit sa i ai fo'i pasese totogi fua ile Earth Day.

Auai i le vaita'avale po'o le vanpool. I le 2022, na faia ai e le RCTC se sao tele i le fesoasoani i le siosiomaga e ala i le tipiina o kasa kasa. O le IE Commuter ma VanClub na fa'aitiitia e polokalame le 55,650 malaga ta'itasi e ala i fefa'ataua'iga, ma aveese mai ai le sili atu i le 7.2 miliona pauna o fa'alumaga o ta'avale. E ala i le ofoina atu o faʻamalosi i tagata femalagaaʻi i taʻavale, femalagaaʻi, ma savali i le galuega, o loʻo fesoasoani le RCTC e faʻaitiitia a tatou tulagavae kaponi i le lotoifale ma le feʻaveaʻi. Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le polokalame rideshare, asiasi IEcommuter.org.

Asiasi i se nofoaga faafiafia. le Western Riverside County Regional Conservation Authority o lo'o naunau e fa'asaoina le 500,000 eka o nofoaga e nonofo ai mo le 146 ituaiga o meaola ma la'au. O le Fuafuaga Faasao o Nofoaga Fa'aola e tele e aofia ai avanoa e le gata e fiafia ai i laufanua fa'anatura, la'au, ma manu o le Itumalo o Riverside i sisifo. O manatu e aofia ai le Hidden Valley Nature Center poʻo le Diamond Valley Lake, lea e mafai ona e sopo ai, matamata i manulele, faʻaoga auala faʻataʻavalevale, pe tietie uila. Aoao e uiga i avanoa faafiafia iinei.

RCTC talimalo fale fa'amatalaga i le tele o mea na tutupu i le Earth Day ia Aperila. Faafetai mo le asiasi mai i o matou fale talimalo i nei mea na tutupu: