Le Manatu: RCTC faʻamamaluina avetaavale FSP oe na fesoasoani i le faitau afe o tagata taʻavale i sisifo o Riverside County

Ua oo mai le vaitau o faailoga. I totonu o le lotoifale, RCTC na ta'avale le kapeta mumu i le fa'ai'uga o Mati e fa'amanatu ai aveta'avale Freeway Service Patrol na tu'uina atu le auaunaga fa'apitoa i tagata ta'avale i luga o auala sili ona pisi i Riverside County.

O se faiga faapaaga i le va o le RCTC, le California Highway Patrol, ma le Caltrans, le Freeway Service Patrol program - poʻo le FSP - fesoasoani i tagata taʻavale ua paʻulia e ala i le vave tuʻuina atu o fesoasoani i tafatafa o auala. E fesoasoani lea i feoaiga saogalemu i le itu i sisifo o Riverside County.

RCTC Freeway Service Patrol Logo

Aumai se pa'u pa'u, mana'omia se maa oso, pe na ova lau ta'avale? FSP aveta'avale e sau e laveai e aunoa ma se totogi e faia ai nei toe faaleleia vave ma sili atu. Afai latou te le mafai ona toe fa'afo'i oe i luga o le auala, latou te tosoina lau ta'avale i se nofoaga fa'atulagaina CHP.

Ia, e aunoa ma se toe fa'atali...fa'amolemole teutusi!
• I le vaega Top Driver Award, o le fa'ailoga e maua e Alexandro Alvarado o le Coastal PrideTowing.
• I le vaega Avetaavale o le Excellence, na manumalo ai John Materne o le Towing a Pepe i tulaga maualuluga.
• O Carlos Castillo Jr. o Royal Coaches na manumalo i tulaga maualuga i le vaega Avetaavale o le Excellence.
• O le faailoga o le Rookie of the Year na maua e Manuel Gebara Jr. o le Pepe's Towing.
• Ma sa tauaao atu le faailoga o le People's Choice ia David Camberos o le Towing a Pepe

O aveta'avale FSP e a'afia ai olaga o tagata ta'avale a le Itumalo o Riverside i sisifo i aso uma. Na taʻua e Sherry W. ia John Materne “e 11 mai le 10,” ma na ia taʻua e faapea, “na paʻu lana paʻu ma sōsō ai ma taʻavale i oʻu autafa. Na ia iloa mai aʻu ma toso mai i oʻu tua, tuu mai le polosiua ma ofo mai e sui laʻu paʻu. Sa ia faia vave ma lelei. Sa ou i ai i se nofoaga matautia ma sa ou matua faafetai lava.”

O le polokalame FSP Riverside County o loʻo faʻatulagaina o se tasi o polokalame FSP sili ona maualuga / tau o le FSP i le setete ma o loʻo faʻatupeina e Caltrans ma RCTC, faʻatasi ai ma tupe faʻaopoopo mai le Mobile Source Air Pollution Reduction mo auaunaga i le faaiuga o le vaiaso. E fa'agaoioia le FSP i le Aso Gafua i le Aso Faraile (sei vagana ai nisi aso malolo) mai le 5:30 i le taeao i le 8:30 i le taeao mo le malaga i le taeao ma mai le 2:30 i le afiafi i le 6:30 i le afiafi mo le aoauli. O le aoauli o le Aso Faraile o le Aso Faraile e amata mai le 12:30 i le aoauli i le 6:30 i le afiafi o le aoauli ma le faaiuga o le vaiaso o loʻo avanoa foi i vaega o auala tetele.

FSP i Riverside County o loʻo galue ile 91, ile I-15 ile va ole 60 ma le 79, ile 60 mai le I-15 ile Theodore Street, ma ile umi atoa ole I-215.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le polokalame FSP, asiasi www.rctc.org/fsp